Mini Logo

The End is The beginning.

The Far Seer: Fahman on 6:05 PM


Alhamdullillah, akhirnya da cukup setahun aku berada kat KBU. progress agak ok ar.. dan minggu ni (27 june - 3 july) banyak bende bek dan buruk yang berlaku kat aku. Dan semua ini dirakam oleh kamera berlensakan mata dan disimpan kedalam memory card yang bernama kenangan dan tragedi. Antara kejadian2nya ialah:

27 june- elaun baru sehari. harap2 dapat berjimat, bukan macam sem2 sebelumnya. dan dalam mase itu, aku dapat meggunakan untuk bende berfaedah (cnth; earfon, baiki laptop, kasut.....)

27 june - team feveret. jerman berjaya menewaskan pemain2 EPL 4-1, membuatkan capello terjelongo.
28 june- adik aku antar gambar anak anak kucing baru dilahirkan sebulan.bukan seko, berekor ekor(mesti ma yang sowh antar). posing cantik2 je.

30 june- aku dapat dua lab report fizik yang teruk. daripada sepuluh, dapat dua disebabkan salah eja, lenght (lenght), fundemental(fundamental), Heigth (height) dan deacrease (decrease).
bayangkan dalam satu report berapa banyak perkataan tu digunakan. pengajaran, kerana membuat lab report lam keadaan gopoh dan last minute.


1 july- hari jadi lecture fizik aku, miss say. Mr.D yang gtau. lepas tu, hampir kesemua classmate add dye lam facebook untuk wish birthday, termasuk aku.

1 july_junior2 dah masuk. Ade schoolmate aku datang KBU, coarse skali.

3 july- hari paling malang dalam hidup aku. Aku pergi ke low yat nak baiki cd rom laptop aku. tokpek tu cakap lam rm 180. aku siap tinggal no henpon lagi, law ade pape cakap ar. then, aku pegi lam 4 jam lepas tu, cakap law siap awal dye akan cakap, tapi sepatah pon xde. sayang kedit kot. then, cakap2, kene rm300. sialan. ade bende len dye baiki tapi xtanye dulu. tension gile, lari budget aku. tapi xkesah ar, da ok laptop aku.

3july- jerman menang 4-0 dgn argentina beb.hahahahahahaha

4-july-aku ade bnyk keje kene submit minggu depan. tension gile. then, aku mintak ngan Pakyat cd games, nak install wat lepas stress. masuk2 je cd, lame gak tunggu. still xdetect. Aku try cd Futurama rumate aku. still xbleh. rase menyumpah bertalu talu lam ati aku. tension semakin bertambah. Aku habes rm 300 just untuk cd rom tu bleh terbukak je. Total2 duit biasiswa aku, dkat sparuh aku habes minggu nih....

pape pon, setiapperkara ade hikmahnya. setiap musibah ade sebabnya. Alhamdulillah, aku still bleh lagi idop sampai ujung taon ni. (bajet2 ar nih)..ha3..
hopefully, starting sem ni, aku akan lbeyh bersungguh. PES2010 jarang2 je, FB sekali skale( da xupdate status dah lam 2-3 hari). NO PAIN NO GAIN

3 People who also had seen:

Comment by si kapcai on July 4, 2010 at 11:38 PM

go3! yeaaahhhh!! :D

 
Comment by Fahman on July 5, 2010 at 7:48 AM

tq lida.ha3

 
Comment by F.Aminurrashidd on July 6, 2010 at 12:02 AM

RM 300??? x mintak bil? mana boleh gitu.. lain kali kena mintak salinan bil sebut harga.. mati laa bayar.. entah betul entah x dia baiki menda lain. huh!

 

Post a Comment