Mini Logo

Leaving on A jet Plane

The Far Seer: Fahman on 4:41 AM

well..ini bukanlah berkenaan lagu dari kumpulan "Carpenter"

ini merupakan post terakhir, online kat Machang. Banyak benda kena buat.. berkemas..

Esok akan bertolak ke Kajang, then nek Flight kat KLIA lusa.

Berdebar. Sedangkan nek Bot ke pulau Tioman pon buleh mabuk, inikan pulak nek kapal terbang.

well.. Dalam Dua tiga hari ini, aku banyak spend masa ngan family
tolong itu, tolong ini
terutamanya ngan ma. Pergi beli barang sekali.
dan banyak juga berleter
sebab tak packing, borang perjanjia baru jumpa kat bilik yang bersepah/
kadang-kadang ma mengadu kat aku, suh beli itu, ini.
buat itu ini. bagi nasihat.
Banyak barang-barang yang dapat beli..
beli hari ni, ptang karang dapat balik modal..
ramai orang bagi. Biasalah
Ma jadi cikgu kat sekolah rendah aku,
ramai cikgu yang tahu, bekas anak murid
dapat jugak rezeki

tak kurang juga yang belah abah.
sume cikgu2 kirim.
dan juga dari saudara mara.
bila dapat tahu pOK Teh yang sorang ni nak pergi jauh
mase majlis sembahyang hajat pun dapat
Banyak dapat..
Beraya pon tak sampai banyak begini, tak masuk biasiswa JPA ada tak sentuh lagi

Terima kasih semua. trerima kasih.
memang terharu
dan bersemangat...dapat banyak pertolongan
harap dapat buat yang terbaik.
ma selalu pesan, suh bakar semangat adik.
biar die "jeles"..
Ntah.. Zaman aku lain, zaman dia lain.
environment aku lain, dia lain.
Asal dapat berkawan yang dapat tolong dalam pembelajaran,
tak lepak malam2 nek motor
(dan Alhamdulillah, ma abah tak pernah beli motor sejak cik masih remaja)
dan jaga solat.

Dan juga ingin memohon maaf kepada semua sahabat-sahabat,
sekolah rendah,menengah mahupun kolej,
jiran-jiran tetangga (terutama jiran baru sebelah rumah yang aku langgar kereta dia dengan bontot kereta ma).
mintak maaf banyak-banyak..

InsyaAllah, dalam beberapa masa lagi, dapat balik ke kampung, berkongsi pengalaman suka dan duka di bumi orang.

Letih,letih..

0 People who also had seen:

Post a Comment