Mini Logo

inglorious acts.

The Far Seer: Fahman on 6:47 PM



bazinga!
(kenalkan, Sheldon Cooper, watak kegemaran aku dalam The big bang theory. sekali lagi, gambar hiasan)


doblas perkara yang aku paling benci tentang ko:
  1. bila aku tanya, ko jawab cam spender basah. jawab soalan cam bagi sampah.
  2. bila ko berhutang, liat nak bayar. kadang2 lupa.
  3. bila nak aku tegur,ko wat cam xde orang.
  4. bila men games sekali, provoke macam2. kalau kalah, banyak alasan.
  5. bila ko dapat markah rendah, mula la monyok, demotivate xnak blaja. padahal, bende tu bleh jadi motivator untuk blaja.
  6. bila aku ajak makan, ko xnak. bila ko pi makan, spatah pon xajak
  7. bila ade benda ko xtau,aku cakap. bila ade bende ko tau, harap sudah aku nak tau.
  8. bila ko wat bende xbtol kat public, aku tegur. bila aku wat bende xbtol, ko biarkan je.
  9. bila aku ade, ko wat diam. bila aku dah blah, baru ko stat bercakap
  10. bila aku duk dkat, korang berbisik depan aku.
  11. bila nak blah skali, aku tunggu ko. tapi ko trus je blah.
  12. bila ko susah, aku ade jgak tanye. kalau aku susah, aku sorang je susah.
alahai. sahabat2...



gambar hiasan.

0 People who also had seen:

Post a Comment