Mini Logo

The Path I've Chosen.

The Far Seer: Fahman on 8:19 AM

Sakit kepala aku fikir benda ni. Pasal AUSMAT. Esok kena panggil ngan advisor Mr.Al ngan head of AUSMAT department Miss Jenny. Aduih...performence punye pasal.
Kalaulah aku ni otak geliga cam saem skolah aku dulu kan baguih...
Kalaulah aku rajin cam bdak2 student house kan baguih...
Architecture is a though job

Kadang-kadang aku terpikir menyesal gak terima offer ni.
kalaulah aku duk kat PASUM dulu kan best. Xyah susah2 pikir sal ATA,TEE merit sume.
Assignment kimia la, fizik la, blajar cam kat matrik
(dah name pon Australian Matriculation)
Kat PASUM aku dapat wat kerja-kerja cam arkitek
buat model, lukis pelan.
hmm....best siot..


teringat gak aku kat kk12, PASUM...


Tapi ape bleh buat.memang ini yang aku dapat dan aku terima
JPA call bagi overseas scholarship maybe sbab susah kot nak aturkan scholarship aku kat UM.
maybe..



trime je la...
ini jalan aku pilih
xleyh patah balik.
come on..Usaha lbeyh!!
Failure is not an option!
Yeargh...!

0 People who also had seen:

Post a Comment